Emirates: Amsterdam - Dubai, 26 april 2014

5 juni 2014

Op 26 april ben ik met vlucht EK 148 van Amsterdam naar Dubai gevlogen. Ondanks dat het toestel geheel vol zat verliep het boarden snel en georganiseerd. Het was voor mij de eerste keer in een Airbus A380 en stond werkelijk verbaast van de ruimte aan boord. Veel beenruimte en comfortabele stoelen. Ik had stoel 47C, dit is op het benedendek in het voorste compartiment. Omdat dit één van de kleinste compartimenten van het toestel is zit je er heerlijk rustig en is de service erg goed. De motoren hoor je bijna niet en je hebt weinig last van langslopende mensen.

De maaltijd werd na ongeveer 2 uur vliegen geserveerd. Hoewel het niet mijn smaak was ( Polenta met kip), was deze kwalitatief goed. Ook werd er vaak met drankjes gelopen. Het inflight systeem van Emirates is erg goed. Veel films en de flightshow is erg leuk. Ook de camera's in de neus, op de romp en in de staart voegen veel toe. Het was een rustige vlucht met een paar keer lichte turbulentie. Voor het landen in Dubai hebben we 20 minuten in holding gevlogen omdat het erg druk was op het vliegveld.

Voor deze vlucht geef ik een dikke 9!

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017