Emirates: Dubai - Amsterdam, 1 oktober 2014

21 januari 2015

Mijn eerste indruk van de A380 was geweldig. Het boarden op Dubai Airport ging erg vlot zonder lange rijen, dit kwam waarschijnlijk door de vele gates die staan aangesloten op de A380, 4 stuks.

Wat mij als eerste opviel toen ik binnen kwam via deur 1 van het vliegtuig is de ruimte! Dit toestel oogt enorm ruim en ziet er zeer verzorgd en netjes uit. Na een stukje lopen kwam ik bij mijn stoel, een raamplaats. Nadat ik mijn trolley in de ruime bagage bakken had gedaan, ging ik zitten op mijn stoel in de economy class.

Dik pluspunt is de beenruimte bij Emirates in de economy class heerlijk, mooi detail zijn de raampjes die zijn afgewerkt met notenhout. We vertrokken mooi op schema naar Amsterdam. Na take off ging ik het inflight entertainment uitproberen, wat een geweldig IFE systeem heeft Emirates, meer dan 1000 films en series. Hieruit blijkt dat Emirates echt een van de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld is, van dit IFE systeem kunnen veel maatschappijen nog veel leren!

Vliegtijd vandaag was 6 uur en 35 minuten tijdens deze dagvlucht kregen we 2 maaltijden, een warm ontbijt en een warme lunch. De catering was zeer goed en smakelijk en heerlijk alle dranken gratis wat een TOP service.

Na 6 uur en 35 minuten zette deze mooie A380-800 weer zijn wielen op de grond op de Aalsmeerbaan op Schiphol. Emirates is een aanrader een maatschappij waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat, als ik een keuze heb kies ik voortaan voor Emirates indien mogelijk

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017