Airberlin Düsseldorf - Nürnberg, 18 november 2015

23 november 2015

In de middag van de 18e november vloog ik om 17.00 uur met AB 6782 van Düsseldorf naar Nürnberg. De vlucht werd uitgevoerd met een DASH 8-200 Turboprop. Ik had stoel 11C. De A stoel bleef lekker leeg.

We werden met een bus van gate B24 naar het vliegtuig gereden dat nabij de Düsseldorf VIP terminal geparkeerd stond. De service was prima. Een FOCUS magazine bij het boarden. Een drankje en een zakje chips tijdens de korte vlucht (45 minuten). De bemanning was erg aardig en er was een hele informatieve captain met alle info die je jezelf maar kunt wensen.

Doordat we ook op tijd waren vertrokken, kwamen we maar liefst 25 minuten voor de geplande aankomst tijd aan op Nürnberg Flughafen. Ik stond doordat ook het grondpersoneel en de buschauffeur hun best deden al om 5 voor 6 in de terminal te wachten op iemand die mij nog lang niet had verwacht en ook nog ergens in de file vast zat.

Hij liet mij een uur wachten en kwam pas tegen 7 uur voorrijden. Het uur heb ik, mede door het prima internet van McDonald's, uitstekend kunnen gebruiken om wat bij te werken. Mijn beoordelingen: Airberlin: 10 (ik zie geen verbeterpunten), Nürnberg Flughafen: 10 (snel en efficiënt) en mijn aardige Duitse collega zal ik een beoordeling besparen.

E. Niemeijer

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017