Atlasglobal: Istanbul - Antalya, 19 januari 2016

2 februari 2016

Op dinsdag 19 januari zou ik samen met een vriend van Istanbul Atatürk naar Antalya vliegen. Vooraf had ik via internet de stoelen 27F en 28F gereserveerd. Het was niet mogelijk om de boardingpass vooraf uit te printen dus dit hebben we op de Luchthaven laten doen. Onze vlucht KK12 zou om 10.20 vertrekken vanaf gate 111. De vlucht werd uitgevoerd met een Airbus A321 (TC-ATF). Strak op tijd vertrokken we vanaf Atatürk.

Tijdens de vlucht werd er een broodje uitgedeeld en was er keuze uit non alcoholische dranken. De beenruimte aan boord is groot genoeg daarnaast hadden wij allebei het geluk dat de middenstoel vrij bleef.

In tegenstelling tot veel andere maatschappij die in een narrowbody een business class hebben in een 3-3 opstelling waarbij de middelste stoel niet verkocht wordt, had Atlasglobal in de business een 2-2 opstelling met grote ruime stoelen. Na een mooie nadering over zee stonden wij na vijftig minuten vliegen alweer op de grond in Antalya.

Ik beoordeel deze vlucht met een 9. Voor 15.61 euro p.p. enkele reis (inclusief ruimbagage). Wij reisden alleen met handbagage: veel service voor heel weinig geld.

M. Niemeijer

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017