Emirates: Düsseldorf - Dubai, 20 december 2015

27 maart 2016

Düsseldorf INTL. is een mooi, nieuw en klein vliegveld. We checkten in en konden door de douane. We kwamen bij de gate en konden na dertig minuten vertraging eindelijk het vliegtuig in. Düsseldorf geef ik een 7, omdat er weinig eetgelegenheden en juist veel parfumwinkels waren. Ook waren de check-in counters klein.

We stegen heel snel op en konden vliegen naar Dubai. Het eerste wat mij opviel was hoe mooi het interieur was van de A380-800. Mooie stoelen en ook mooie toiletten. Het personeel was erg vriendelijk en we kregen aan het begin een warm doekje. We kregen al snel drinken. Je kon uit heel veel verschillende dingen kiezen en je kon kiezen uit twee maaltijden.

Wij zaten achteraan het vliegtuig maar we konden niet meer kiezen want één ding was op. Als excuus kregen we een extra drankje naar keuze. Het vliegtuig had ook veel Wc's. Het was fijn dat de lichten waren afgesteld op het licht in de lucht, waardoor je beter kon slapen. We moesten op het eind nog erg lang hangen boven Dubai maar eenmaal geland konden we na vijf minuten taxiën aan de gate.

Mijn zusje had veel last van hoofdpijn/druk bij de ogen door de daling. Daarom moest ze naar de dokter, die erg professioneel was. De vlucht geef ik een 8.5. Dubai INT. geef ik een 8.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017