Garuda Indonesia: Londen Gatwick - Amsterdam, 12 oktober 2014

24 oktober 2014

Op 12-10-2014 was het weer tijd om naar Nederland te vliegen met Garuda Indonesia. Aangekomen Op London Gatwick begaf ik me naar de incheckbalie. Daar werd de vlugge afhandeling gedaan door het vriendelijk personeel van Garuda. Ik kreeg stoel 22A toegewezen op de vlucht naar Amsterdam. Na snel door de security control te zijn geweest, kon ik doorlopen naar de gate.

Na een kleine vertraging van 15 minuten begon de boarding, wat snel en soepel verliep. Na het opstijgen een hot towell en flesje water aangevuld met lekkere snack. Ook nu viel weer de vriendelijkheid van het personeel op. Na een vlucht van 40 minuten verliep de landing vlekkeloos. Met pijn in mijn hart nam ik afscheid van het cabinepersoneel wat grote indruk op mij had gemaakt.

Ik zal zeker vaker vliegen met Garuda Indonesia waar het cabinepersoneel het bedienen tot in de perfectie beheerst. Gewoon ongedwongen. Voor mij was deze vlucht weer een 10 waard. Een aanrader voor iedereen deze maatschappij. Menige Europese maatschappij kan hier een voorbeeld aannemen.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017