Malaysia Airlines: Parijs Charles de Gaulle - Bangkok, 29 oktober 2004

29 oktober 2004
Groepsreis naar Thailand, de vlucht werd verzorgd door Malaysia Airlines vanaf Charles De Gaulle Parijs. Vertrek 29 oktober 2004 met vlucht MH 021 (12 uur lokale tijd). Onvriendelijk personeel bij de incheckbalie. Aangezien het een groepsreis was van 42 personen, werd iedereen alfabetisch ingecheckt zodat niemand naast zijn of haar partner zat. In het vliegtuig was het warboel van plaatswisseling tot iedereen zat waar hij of zij wilde.

Na een vlucht van 12 uur (met een goede service) aankomst in Kuala Lumpur. De aansluitende vlucht MH 784 had vier uur vertraging wegens technische problemen met het vliegtuig. Na verloop van tijd werd ons door Malaysia Airlines een lunch aangeboden, met keuze uit alle restaurants op de luchthaven van Kuala Lumpur. Uiteindelijk werd een ander toestel voorgereden en kwamen we met 4 uur vertraging aan in Bangkok.

Ondanks een fax en telefoon naar Malaysia Airlines waren we voor de terugvlucht opnieuw allemaal alfabetisch ingecheckt met dezelfde problemen zoals bij de heenreis. De terugvlucht MH 783 van 12 november had ook 1 uur vertraging wat onze wachttijd in Kuala Lumpur verkortte. De vlucht MH 020 van Kuala Lumpur naar Parijs verliep goed, enkel de zetels op rij 37 (tegen de toiletten) kunnen onvoldoende achteruit om wat te rusten.

Bij de aankomst op Charles De Gaulle bleef het toestel op het 'tarmac' staan en moesten we 50 meter te voet naar de bus (het was er 5 graden en we kwamen van 35 graden dus iedereen klaar wakker). Na wat chaotische toestanden op de luchthaven Charles De Gaulle (de parking van de bussen is op vertrekniveau en de aankomst ligt één niveau hoger) zat iedereen veilig in de bus en reden we terug naar huis.

Cijfer voor de luchthaven Charles De Gaulle: 3

Cijfer voor Malaysian Airlenes: 8

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020