Airberlin: Berlijn - Düsseldorf, 1 april 2016

11 april 2016

Na twee nachten Berlijn was het alweer tijd om richting Berlijn Tegel te gaan. Vanuit het centrum van Berlijn, heb je een hele goede verbinding naar Berlijn Tegel. Op het vliegveld aangekomen stond er bij de incheckbalie een lange rij met mensen te wachten, er kwam maar geen beweging in de rij.

Na tien minuten bleek dat het systeem geen boardingkaarten meer kon printen. Na nog eens tien minuten was het euvel gedeeltelijk verholpen, wij kregen één boardingkaart mee, de andere moesten wij bij een andere balie gaan halen.

Twintig minuten voordat het boarden begon, zijn wij door de controle gegaan. Op Tegel is er niet veel te doen na de controle. Vanuit Berlijn Tegel vlogen wij terug met de AB 6443 met een Airbus A320 met de registratie D-ABFE, dit keer zat het vliegtuig helemaal vol en duurde het boarden heel lang. Ook op deze vlucht weer een drankje en een klein zakje chips, na een vlucht van 45 minuten stonden wij weer op de grond in Düsseldorf. Deze vlucht krijgt een 8.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017