Airberlin: Düsseldorf - Berlijn, 30 maart 2016

11 april 2016

Voor onze stedenreis naar Berlijn, hadden wij in december 2015 onze vliegtickets al geboekt bij airberlin, de luchtvaartmaatschappij was op het moment van boeken het voordeligste. Op woensdag 30 maart was het dan eindelijk zover, wij vertrokken naar Berlijn voor een korte stedenreis.

Aangekomen op Düsseldorf konden wij al direct onze koffer inleveren bij de incheckbalie. Daarna zijn wij nog even op het dek gaan kijken, vervolgens zijn wij door de controle gegaan.

Bij de gate stond onze Boeing 737-800 met de registratie D-ABMR al te wachten. Het boarden bij airberlin gaat in zones, het boarden ging vrij snel. Na het opstijgen kregen wij iets te drinken met een klein zakje chips, het blijft fijn dat je bij airberlin nog steeds een drankje met iets lekkers krijgt.

Drie kwartier na het opstijgen stonden wij al in Berlijn op de grond. Bij het uitstappen krijg je op de Europese vluchten van airberlin een chocolade hartje. Ongeveer tien a vijftien minuten na de landing stonden wij met ons koffer al op de bus te wachten richting het centrum. Ik geef deze vlucht een 8.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017