EasyJet: Amsterdam - Londen, 11 augustus 2016

18 augustus 2016

Elk jaar vindt in de maand augustus de wereldberoemde 'Edinburgh military Tattoo' plaats. Dit is een taptoe met diverse militaire korpsen uit binnen- en buitenland. Ik had besloten om dit is van dichtbij mee te maken en op 11 augustus was het zover een vloog ik met easyJet naar Edinburgh.

Nadat ik thuis al had ingecheckt, ging ik met de trein naar Schiphol. Ik was extra vroeg weggegaan in verband met de staking van de Nederlandse piloten, maar van drukte was gelukkig geen sprake. Omdat ik alleen handbagage had, kon ik direct doorlopen. Ik had mijn boardingpass al in mijn telefoon gezet zodat ik niet met een papieren pas liep.

Op naar de veiligheidscheck waar we even moesten wachten. Vervolgens door naar de paspoortcontrole. Tegenwoordig gaat ook daar alles automatisch. Omdat ik ruim op tijd was, had ik alle tijd voor een kop koffie en om nog even te winkelen.

Vervolgens naar de H-pier waar vandaan de easyJet-vluchten vertrekken. Vlucht EZY6921 stond gepland voor 12.55 uur en kwam mooi op tijd binnen waarna het boarden kon beginnen. Dat ging snel en soepel zodat we op schematijd van de Kaagbaan vertrokken.

Na een mooie, rustige vlucht kwam het toestel keurig op tijd aan in Edinburgh. De paspoortcontrole ging snel zodat ik snel buiten stond. Vervolgens een stuk met de tram naar het hotel. Ik geef deze vlucht een 8, mede door de rustige vlucht en de uitleg door de crew

Naam inzender bij de redactie bekend

 

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017