Turkish Airlines: Istanbul - Adana, 13 juli 2015

23 december 2015

Na een geslaagde vlucht vanaf Düsseldorf kon ik weer het vliegtuig in. Deze keer was het een Boeing 737-800 van Turkish Airlines met vluchtnummer 2474. Het duurde erg lang voordat we het vliegtuig in konden, omdat de bus ernaar toe te laat kwam. Uiteindelijk stegen we ruim een half uur later op dan de geplande 22:05 uur.

Ik zat weer in economy class in rij 9 en stoel A. De zitruimte was al een stuk meer dan mijn vlucht ervoor met een Airbus A321. Het opstijgen verliep rustig, en de rest van de vlucht ook. Tegen het einde was er lichte turbulentie, maar dat was snel voorbij. In dit vliegtuig was geen entertainmentsysteem. Maar dat was ook niet nodig, aangezien de vlucht een klein uurtje duurt. Ondanks de vertraging landden we mooi op tijd in Adana in het zuiden van Turkije.

Daar duurde het helaas weer lang totdat de koffers op de band kwamen. Desondanks was mijn koffer er snel. Daarna kon ik snel naar buiten en wachtte mijn oom mij al op om naar huis te gaan. Deze vlucht was een 8 waard en de afhandeling op de thuishaven van Turkish Airlines was een 6.5 waard. Van Adana kan ik niets zeggen, omdat het niet van Turkish is. Dat zou anders ook een 6.5 zijn geweest.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017