Delta Air Lines: Atlanta - Amsterdam, 26 november 2015

23 december 2015

Vanuit Mexico hadden wij een ovestap op Atlanta Airport. Wij kwamen 's avonds aan en maakte ons al op voor de enorme drukte en wachtrijen........helemaal vergeten: het was ThanksGiving. De rust die dan op zo'n druk vliegveld is is, heerlijk.

Al snel waren wij dan ook door de immigratie heen. Tijd om te shoppen..ook veel winkels waren dicht dus lekker een boek gepakt en gaan zitten wachten (ook niet verkeerd ).

Onze Delta-vlucht naar Amsterdam stond klaar om te vertrekken. Zij maken op deze route gebruik van een Airbus A330-300, eenmaal aan boord zag het er fris en nieuw uit. Het cabinepersoneel spreekt Engels en Nederlands, dit heeft wel haar charme. Onze vlucht zat helemaal vol en precies op tijd reden wij weg om ons klaar te maken voor de vlucht.

De vlucht naar NL duurde ongeveer 8 uur, het toestel steeg prachtig op en bleef lang laag vliegen. Wij hadden dus even mooi uitzicht. Vervolgens kwam men met een drankje en een snackbox. Een filmpje opgezet en lekker gaan genieten van de avond.....al snel kregen wij een diner aangeboden.

Een volle "starbucks beker" wijn, had zeker minder gemogen maar goed bedoeld dus niets zeggen. Na het eten gingen de lampen laag en tijd om met wat entertainment te gaan slapen. De hele vlucht was rustig, geen turbulentie, geen harde stemmen. Prettige ruime stoelen en mooi entertainment (grote beeldschermen).

Voor de landing kwamen de heren met een ontbijt boxje met koffie. Al snel daarop werd de cabine alweer gereed gemaakt voor de landing. Zo'n 45 minuten voor geplande landing raakte onze Airbus de grond.

Delta Air Lines is een uitstekende maatschappij. Zij maken hun naam waar en men is erg servicegericht. Niet te vergeten, de grondsteward die ons toch samen heeft weten te krijgen op een tweezitter. Toch fijn dat men zo met je meedenkt (ook nog eens uit zelf). Een dikke 9 voor Delta!

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Copyright Reismedia BV 2017