Lufthansa start winterroutes naar Cancún, Malé en Mauritius

16 december 2014 - 17:43 | Door: 
onze redactie

FRANKFURT - Het winterseizoen 2014/2015 is nog maar net begonnen, of Lufthansa heeft al drie nieuwe routes voor het volgende winterseizoen aangekondigd. Het gaat om drie typische zonvakantiebestemmingen: Cancún (Mexico), Malé (Malediven) en Mauritius. Naar elk van deze bestemmingen vliegt Lufthansa twee keer per week vanaf Frankfurt.

De lijndiensten starten op 8 december 2015; op 11 april wordt de vluchtuitvoering weer gestopt. Lufthansa zet op de vakantievluchten een Airbus A340-300 met 298 stoelen – verdeeld over drie vervoersklassen – in. Volgens Lufthansa zal er sprake zijn van goede aansluitingen op het Europese netwerk van de maatschappij.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen