Arke haalt toeristen Tunesië op met Boeing 767

26 juni 2015 - 19:47 | Door: 
Rob Somsen

DRIEBERGEN – Zaterdagochtend vertrekken er rond 7 uur in de ochtend een Boeing 737 en een Boeing 767 van Arke naar Enfidha in Tunesië om Nederlandse klanten van TUI op te halen. Dat meldt Arke-Nederland directeur Hans van de Velde vrijdagavond aan Reismedia. De Boeing 737-800 stond reeds gepland om de reguliere vlucht uit te voeren en luchtvaartmaatschappij Arke heeft de Boeing 767-300 vrij kunnen maken om reizigers op te halen.

Dit artikel verder lezen?
Bent u nog geen member van Luchtvaartnieuws.nl en Zakenreisnieuws.nl? Een membership is er al vanaf € 3,75 per maand. Klik dan op onderstaande 'Word nu member' button voor meer informatie.

Word nu member   Inloggen


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen