PDA

AMSTELVEEN - Medewerkers die vrijwillig willen vertrekken bij KLM kunnen nu gebruikmaken van de zogenaamde vrijwillige vertrekregeling (VVR). De regeling is in de eerste plaats van toepassing op de groep GWK's (Certified staff) en op medewerkers en piloten van de Martinair-vrachttak.

Lees meer

KUALA LUMPUR - British Airways heeft de route naar Kuala Lumpur heropend. Donderdagmiddag (lokale tijd) landde de non-stop vlucht in de hoofdstad van Maleisië, meldt de luchtvaartmaatschappij. Een kleine veertien jaar geleden vloog British Airways voor het laatst naar Kuala Lumpur.

Lees meer

AMSTERDAM - Financiële malaise, de 'familie' die misschien toch niet bij elkaar gehouden kan worden, versoberde cao's. Ondanks dat alles is KLM toch de meest geliefde werkgever van 2015. Dat blijkt uit onderzoek van Intermediair onder ruim vierduizend hoogopgeleide werknemers tot 45 jaar. Het is de eerste keer dat KLM als meeste favoriete werkgever uit de bus komt.

Lees meer

ORANJESTAD - Op Aruba International Airport is vrijdag door Mike Eman, Minister-President van Aruba, het startsein gegeven voor een pilot van het Happy Flow-concept. Dat meldt Schiphol Group. De pilot is een samenwerkingsverband tussen Schiphol Group, KLM, Aruba Airport, Aruba en Nederland.

Lees meer

DUBAI - Emirates gaat vanaf 3 november dagelijks naar Bologna vliegen. Dit wordt de vierde Italiaanse bestemming voor de luchtvaartmaatschappij, meldt Emirates. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER. De Golfcarrier is de eerste airline die met een widebody toestel naar de luchthaven van de Italiaanse stad komt.

Lees meer

NEW DELHI - Op de luchthaven van het Indiase New Delhi is vrijdag radioactief materiaal gelekt uit een vrachttoestel van Turkish Airlines. Dat hebben functionarissen van de regering en de internationale luchthaven laten weten.

Lees meer

BLAGNAC - Airbus heeft donderdag in Toulouse de eerste Airbus A330-300 met een verhoogd maximum startgewicht van 242 ton afgeleverd aan Delta Air Lines. Dat heeft de Europese vliegtuigbouwer gemeld.

Lees meer

PARIJS - Luchtvaartmaatschappij Air France zou dit jaar een positief resultaat moeten halen in plaats van zich tevreden te stellen met een break-even resultaat. Dat zei topman Frédéric Gagey van Air France vrijdag in een radio-interview in Frankrijk.

Lees meer

AMSTERDAM - KLM heeft met al zijn cabinebonden een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. Dat maakte de luchtvaartmaatschappij vrijdag bekend.

Lees meer

BERLIJN - Airberlin heeft donderdag bekendgemaakt komend winterseizoen twee keer per week non-stop vanaf Düsseldorf naar Curaçao te gaan vliegen. In aanvulling op de wekelijkse dinsdagvlucht vertrekt er ook iedere zaterdag een vlucht naar het eiland.

Lees meer

Pagina's