PDA

DUBLIN - Topman Michael O'Leary van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een contract getekend om nog tot september 2019 bij de prijsvechter te blijven. Dat maakte Ryanair vrijdag bekend.

Lees meer

REYKJAVIK - De IJslandse luchtvaartmaatschappij Wow Air gaat vanaf volgend jaar vluchten aanbieden tussen Londen Gatwick en Boston en Londen Gatwick en Washington. Dat melden diverse media. Passagiers moeten wel overstappen in Reykjavik.

Lees meer

KRALENDIJK - In de eerste helft van 2014 zijn er meer passagiers uit Amerika en Europa naar Bonaire afgereisd. Het totale aantal aankomsten is wel gedaald. Dat meldt het Antilliaans Dagblad vrijdag.

Lees meer

BRUSSEL - Donderdag is op Brussels Airport de nieuwe lounge van Brussels Airlines geopend. 'The Loft' is een nieuwe business lounge waar comfort, technologie, trendy design en Belgische gastronomie centraal staan. Het nieuwe concept is in samenwerking met bekende topmerken en bekende designers tot stand gekomen.

Lees meer
Eindhoven Airport terminal

EINDHOVEN - Eindhoven Airport telt met het ingaan van het winterseizoen aanstaande zondag drie nieuwe lijndienstbestemmingen en twee nieuwe charterbestemmingen. Passagiers kunnen tijdens het winterseizoen vanaf Eindhoven Airport reizen naar 54 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. De winterdienstregeling duurt tot 28 maart 2015.

Lees meer

MELBOURNE - Qantas Airways is in de eerste helft van het boekjaar goed op de weg terug naar winstgevendheid. Deze uitspraak deed de CEO van de luchtvaartmaatschappij, Alan Joyce vrijdag op de jaarlijkse bijeenkomst van de luchtvaartmaatschappij in Melbourne. Dat melden Australische media.

Lees meer

WILLEMSTAD - Vanaf dinsdag 28 oktober biedt de Dominicaanse luchtvaartmaatschappij Aerolineas MAS directe vluchten aan tussen de Dominicaanse Republiek en Curaçao. Dat meldt het Antilliaans Dagblad vrijdag.

Lees meer

FREDERICK - Bij een botsing tussen een Cirrus SR 22 en een R44-helikopter in de Amerikaanse staat Maryland zijn donderdag drie mensen om het leven gekomen. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CBS. De toestellen zouden in de loop van de middag in de lucht in aanraking zijn gekomen vlakbij Frederick Municipal Airport.

Lees meer
Foto (c) American Airlines

WASHINGTON – Verschillende Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben een uitstekend derde kwartaal gedraaid. Met name de teruglopende brandstofkosten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan een goede winst per aandeel van de maatschappijen. Persbureau Reuters heeft de cijfers van verschillende maatschappijen geanalyseerd en komt tot deze positieve conclusie.

Lees meer

BRUSSEL - Een Boeing 757-200 van US Airways, vlucht 751, cirkelde donderdagmiddag ruim drie uur boven België voordat het een succesvolle landing maakte op Brussels Airport. Het toestel was eerder op de dag opgestegen vanaf Zaventem richting Philadelphia maar maakte voor de Ierse kust rechtsomkeer omwille van wat een technisch defect aan het roer lijkt te zijn.

Lees meer

Pagina's