begunstiger

U maakt waarschijnlijk veel gebruik van deze website; dat is geweldig! Hetgeen wat wij u nu vragen voelt een beetje ongemakkelijk, maar in deze tijd kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Onze inkomsten verkrijgen we uit onze abonnementen, maar voor een belangrijk deel ook uit advertenties, vacatures, het organiseren van evenementen en het verzorgen van magazines voor derden.

Genoemde categorieën, buiten de abonnementen, liggen nog steeds zo goed als stil in onze industrie als gevolg van de reisbeperkingen door de coronacrisis. Juist in deze tijd merken we hoe belangrijk onze content is voor onze lezers. We willen dan ook juist nu onze redactie verder uitbreiden en onze sites en ons magazine blijven vernieuwen.

Als u slechts € 7,50 doneert als begunstiger, kunnen wij onze toegevoegde waarde uitbouwen. Vanzelfsprekend kunt u ook lid worden worden vanaf € 1,06 per week mocht u dat nog niet zijn.

Doneer eenmalig € 7,50 of meer als u dit kunt missen of word Member en profiteer van extra voordelen.

Hoe doneer ik?
Maak een bedrag over naar keuze.

Creditcard - Paypal
https://www.paypal.me/reismedia

iDeal, bank naar keuze - Betaalverzoek
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=QrRviwrwzN60P6qgxoVSkj8zi9X1iqpl

Bankoverschrijving
ING: t.a.v. Reismedia BV
IBAN: NL41 INGB 0004 3295 56
BIC: INGBNL2A
OVV: Luchtvaartnieuws begunstiger

Partnership
Wilt u als persoon of bedrijf partner worden van Luchtvaartnieuws en / of Zakenreisnieuws neemt u dan contact met ons op via klantenservice[at]reismedia.nl. Na uw reactie neemt onze directie contact met u op.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen