Germania van Maastricht Aachen Airport naar Mallorca

16 november 2016 - 11:59 | Door: 
Klaas-Jan van Woerkom

MAASTRICHT - Germania start in de zomer vluchten van Maastricht Aachen Airport naar Mallorca. Dat bevestigt de luchtvaartmaatschappij aan Reismedia. De Duitse vakantievlieger begint een basis op het Spaanse vakantie-eiland en rolt een groot netwerk uit met naast Maastricht talloze andere bestemmingen.

Germania kondigde onlangs al aan op Nederland te willen vliegen. Een Boeing 737-700 die op Mallorca wordt gestationeerd zorgt voor de vluchtuitvoering.

Naast Maastricht verbindt Germania Mallorca ook met Bremen, Dortmund, Dresden, Erfurt, Friedrichshafen, Münster/Osnabrück, Montpellier, Neuremberg, Rostock, Straatsburg en Zürich.
 

Lees ook:


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Ryanair
14-05-2024, 19:07
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen