British Airways-toestel maakt doorstart op Schiphol vanwege passagier op wc

British Airways
5 augustus 2022 - 10:02 | Door: 
Fabian Bais
| Foto: British Airways

SCHIPHOL - Een British Airways-vlucht van Londen Heathrow naar Schiphol heeft woensdag een doorstart moeten maken. Dit gebeurde nadat het cabinepersoneel erachter kwam dat een passagier zich tijdens de landing nog op de wc bevond.

Protocollen schrijven voor dat alle passagiers tijdens een landing op hun stoel met de riemen vast moeten zitten. De piloten van vlucht BA438 werden pas op de hoogte gesteld van de missende passagier, toen de landing al ingezet was. Een zogenoemde go-around was daarom onvermijdelijk. Met een nieuwe landingspoging arriveerde de A319 alsnog op Nederlandse bodem.

Het is niet duidelijk waarom de passagier zo lang op het toilet zat.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Wacht niet langer

...Wij vinden het essentieel om u van betrouwbare berichtgeving over de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie te voorzien. Onze redactie zet zich 24/7 in om er voor te zorgen dat u snel betrouwbare informatie en actuele nieuwsontwikkelingen krijgt voorgeschoteld en dat al 21 jaar lang. Help ons met een bescheiden bijdrage. Word nu member (voor €5 per maand), krijg maandelijks Luchtvaartnieuws Magazine en toegang tot nóg meer nieuws en achtergronden op onze websites over de sector die zo belangrijk voor u is.

Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl en Luchtvaartnieuws Magazine leest u al vanaf €5 per maand.

Klik hier om member te worden. Of steun ons eenmalig als begunstiger

 

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen