Marloes van Laake nieuwe operationeel directeur Transavia

Marloes van Laake
9 augustus 2022 - 11:42 | Door: 
Fabian Bais
| Foto: KLM

SCHIPHOL – Transavia heeft Marloes van Laake aangesteld als nieuwe COO. Zij volgt hiermee Petra de Ruiter op, die vertrekt naar Holland Casino. Van Laake gaat per 1 september aan de slag en komt over van Air France-KLM Martinair Cargo.

Bij Air France-KLM Martinair Cargo vervulde van Laake het afgelopen anderhalf jaar de functie van Vice President Europe. Van Laake kent een lange geschiedenis binnen zowel de passagiers- als vrachtdivisie van KLM. Tussen 2016 en 2021 was van Laake Vice President Passenger Services bij KLM.

Met de overstap van Air-France KLM Martinair Cargo naar Transavia, treedt ze in de voetsporen van Transavia-CEO Marcel de Nooijer. Hij kwam begin 2020 over van de vrachtdivisie, waar hij destijds Executive Vice President was, evenals Managing Director bij Martinair Cargo.

"Marloes staat bekend als iemand die teams verbindt, mensgericht werkt en iemand die resultaten neerzet. Ze past daarmee uitstekend bij Transavia", zo laat een Transavia-woordvoerder aan Luchtvaartnieuws weten.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1
Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen