China Airlines: Amsterdam - Bangkok, 4 mei 2004

4 mei 2004
In de middag van 4 mei gingen we om 13.55 het vliegtuig van China Airlines(CI066) van de E pier Schiphol) binnen met bestemming Bangkok. Als eerste van de zeer lange rij. Vanaf de pier kon ik de mooie 747-400 al zien. In vergelijking met andere maatschappijen had dit toestel mooie kleurencombinaties.

Bij binnenkomst werden we prima ontvangen door drie vrouwelijke cabinepersoneelsleden. We zochten naar onze stoelen die aan de achterkant gelegen waren. We zaten dan ook economie class. Dat kon ik merken ook want het leek erop dat ik op een houten plank zat en daar zou ik niet blij mee wezen voor 11 uur.

De beenruimte werd hierdoor snel vergeten, dit was immers meer dan bij KLM. De vlucht ging zonder vertraging en na twee uur na vertrek kregen we varkenslapjes met rijst en paksoi. Niet te klagen.

De inflight entertainment was goed met leuke films zoals Starsky en Hutch. Het cabinepersoneel was zeer vriendelijk en schonk ons drie verschillende bieren. Dit ging door tot laat in de avond (NL-Tijd). Daarna werd verkondigd dat het bier niet koud was en dat we moesten wachten. Goede keuze. Zonder vertraging geland op plaats bestemming.

Leuke vlucht gehad( 8).

T. de Boo

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020