China Airlines: Bangkok - Amsterdam, 2 juni 2004

2 juni 2004
Vlucht CI 65 vetrok mooi op tijd. Het toestel zat behoorlijk vol en dit had voor ons, als economy class reizigers, lange rijen tot gevolg bij de incheck balie. Gevlogen werd met een 747-400. De service van het cabinepersoneel was vriendelijk en beleefd. Ik vond het eten aan boord prima. Mijn reisgenoot bestelde vegetarisch maar kreeg iets dat leek op een veganistisch maaltijd die niet bepaald creatief was samengesteld.

Wat mij beviel is dat het cabinepersoneel stopte met alcohol schenken toen een aantal Britse passagiers luidruchtig werden als gevolg van de alcohol. Je kon merken dat de bemanning de boel in de handen had. Bij aankomst moest iedereen blijven zitten en werd er door de douane een passagier van boord gehaald die zich kennelijk had misdragen, ook dat getuigd van kordaat optreden.

Het in-flight entertainment was met de film Dirty Dancing wat oubollig, maar zo´n film gaat er altijd wel weer in. Wat mij opviel is dat de toiletten steeds keurig schoon werden gehouden en werden voorzien van nieuwe produkten.

Aangezien het een nachtvlucht betrof sliep het grootste gedeelte van de passagiers en is er op service gebied iets minder dan bij een dagvlucht te ondernemen.

Al met al een vlucht waar niets op aan te merken is.

Mijn cijfer voor deze vlucht een 7.

Door G.M.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020