Singapore Airlines: Singapore - Amsterdam, 10 maart 2014

11 maart 2014

Vannacht op vlucht SQ 324 B777-200 refitted naar Amsterdam gevlogen. Het blijft altijd een feestje om met deze airliner te vliegen. De rust op Changi airport is ideaal, geen stress en nog even een ontspannen douche genomen in de Ambassador Lounge. Vervolgens op ons gemak naar de gate gelopen (eerst de skytrain).

Onze vlucht stond gepland om 23:55 en alles liep wederom soepel, vlucht zat helemaal vol en wij hadden een driezitter met voldoende ruimte en entertainment. Tijdens het wachten om op te stijgen, kregen wij te horen dat er een aantal toestellen voorrang hadden en dat wij een half uur geduld moesten hebben en the flightdeck hield ons goed op de hoogte. Rond 00:20 uur kozen wij het luchtruim voor een vlucht van 13 uur.

Het was helaas een onrustige vlucht en constant kregen de flight attendants de opdracht om naar hun seat te gaan en was het helaas onmogelijk om de service constant uit te voeren, ik zeg maar veiligheid voor alles (toch altijd raar dat passagiers dat niet begrijpen en op de belletjes blijven drukken). Tot aan Duitsland hebben wij veel turbulentie gehad maar the flightdeck hield ons goed op de hoogte en dat geeft je toch een ontspannen gevoel. Misschien is dit ook de reden dat de normaal zo vriendelijke Singapore Girls niet zo blij keken. Zeker niet brutaal of onbeschoft maar misschien gewoon heel zakelijk en kordaat.

Een 1,5 uur voor landing een ontbijt gekregen, ook dit ging heel rommelig en het was op een gegeven moment racen tegen de klok. Singapore Airlines blijft toch een star airliner en ik geef deze vlucht dan ook een dikke 9. Mis wel de smile of the ladies!

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020