Aegean Airlines: Düsseldorf - Athene, 16 juli 2011

9 augustus 2011

Op 16 juli vloog ik samen met mijn familie met Aegean van Düsseldorf naar Athene. Onze vlucht (A3841) werd uitgevoerd met een Airbus A320 (SX-DGC) en vertrok om 14.00 uur. Het vliegtuig had aan een kant de tekst www.visitgreece.gr. We hadden de dag van tevoren al ingecheckt via internet ik zat op stoel 12F, dit is bij de nooduitgang.

De service aan boord was erg goed. Je kreeg een maaltijd en er was keuze uit verschillende dranken. Daarna kwamen ze nog langs voor een ronde met koffie en thee. Het toestel had wel beeldschermen aan boord, maar deze werden niet gebruikt tijdens de vlucht.

Op 30 juli vlogen we weer terug van Athene naar Düsseldorf. Ook deze vlucht werd uitgevoerd met een Airbus A320 (SX-DVW) met vluchtnummer A3840. Ik zat op stoel 12F.

De geplande vertrektijd was 09.50 uur, maar het werd uiteindelijk tien minuten later. Twee passagiers waren niet komen opdagen en de bagage moest dus weer van boord worden gehaald. De service was weer hetzelfde als op de heenweg. De beeldschermen werden tijdens deze vlucht wel gebruikt.

Ik geef beide vluchten een 9

M. Niemeijer

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020