Aeroflot: Amsterdam - Beijing, 5 september 2010

5 september 2010
Wij hebben na lang wikken en wegen toch besloten om eind Januari 2010 ticktets te boeken bij Aeroflot. Wij vlogen anaf Schiphol naar Beijing Capital airport met een overstap op Moskou Sheremetyevo airport. De vluchten vonden plaats op 5 September van AMS-SVO-PEK en 22 September PEK-SVO-AMS.

De vluchten werden uitgevoerd tussen AMS en SVO met een Airbus A320 en A319 en tussen SVO en PEK met een A330-200. De stoelen in de A320 en de A319 zijn van leer en goed, je zit lekker en het opstaan en zitten gaat prima en voldoende beenruimte. Helaas is dat in de A332 wat minder, minder beenruimte en stoffen bekleding, daarentegen is wel weer een IFE aanwezig. De IFE bestond uit leuke films, europese/russische muziek, gesproken boeken in het engels/russisch en spelletjes…

Het personeel komt wat stug over maar is vriendelijk en netjes als je even de tijd neemt voor ze, maken ze een dolletje met je of wat grapjes… kortom personeel is prima, is wel superserieus bezig met hun taken maar glimlacht nog niet echt. Het eten is prima, wel op onze reis veel rijst maar er was altijd keuze. Voldoende versnaperingen, koffie of thee en altijd de mogelijkheid om frisdrank te halen in de pantry.

Kortom, vluchten met Aeroflot prima maar personeel op zowel Schiphol, Moskou als Beijing mag wat vriendelijker en reizigergericht zijn. Helaas hebben wij op alle vliegvelden wat situaties meegemaakt. Dit maakt de reis wat minder maar de ervaring met Aeroflot daarentegen prima!

Cijfer: 8

J. Zondag

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020