ArkeFly: Amsterdam - Bourgas, 25 juni 2012

6 augustus 2012

Op maandag 25 Juni vlogen we van Amsterdam via Ohrid naar Bourgas met ArkeFly, Wij hadden Comfort Class geboekt dus hadden we een snelle check-in. Om 13:30 moesten we ons melden bij gate D4 om vervolgens om 14:30 te vertrekken met de PH-TFD van ArkeFly. Geen vertraging dus een goed begin van onze vakantie.

Eenmaal in de lucht kregen we te horen dat de vlucht naar Ohrid ongeveer 2 uur gaat bedragen, korter dan gepland, dankzij een stevige meewind. Cabinepersoneel was erg vriendelijk aan boord. Ook het toestel zelf zag er schoon en netjes uit. Na ongeveer 1,5 uur gingen we de daling inzetten om vervolgens te landen op de luchthaven van Ohrid.

Om 17:00 stonden we aan de grond en kregen we te horen dat het oponthoud ongeveer 45 minuten zou duren. Dit was inderdaad het geval want om 17:40 was het toestel alweer van de grond, om vervolgens koers te zetten naar de luchthaven van Bourgas. De vlucht hiervan duurde 1 uur. Ook tijdens deze korte vlucht kregen we veel informatie vanuit de cockpit en van het cabinepersoneel.

Om 19:37 lokale tijd waren we geland op de luchthaven van Bourgas. We waren zelfs 1 uur eerder op onze bestemming dan gepland!

Wij hebben met ArkeFly een fijne vlucht gehad en zullen er zeker vaker mee gaan vliegen daarom krijgt deze vlucht een dikke 8!

Hierbij nog mijn vluchtvideo's die ik gemaakt heb tijdens mijn vlucht:
Takeoff Amsterdam Airport

Landing Ohrid Airport

Takeoff Ohrid Airport

Landing Bourgas AirportM. v.d. Kruk

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels.

Copyright Reismedia BV 2019