Contact Air: Dusseldorf - Stuttgart, 24 februari 2012

28 april 2012

Op 24 februari vloog ik samen met mijn vader naar Stuttgart om een dag vliegtuigen te spotten. Onze vlucht werd uitgevoerd met een Fokker 100 (D-AFKF) van Lufthansa-dochter Contact Air met Star Alliance-beschildering (vlucht LH2752). We werden bij gate A82 opgehaald door een bus en naar het vliegtuig gebracht.

Ik had de dag van tevoren al via internet ingecheckt wij zaten op rij 9 stoel A en C.  Om 10:30 uur vertrokken we vanaf Düsseldorf. Het was erg slecht weer en we zaten ook bijna meteen boven de wolken. Tijdens de vlucht werd er een Milka chocoladereep uitgedeeld en was er keuze uit water, koffie of thee. Rond 11:30 uur kwamen wij aan in Stuttgart. Ons vliegtuig parkeerde helemaal achteraan het platform en bleef daar ook bijna de hele dag staan. Ook hier werden wij met een bus naar de terminal gebracht.

Om 20:35 uur vlogen wij weer terug naar Dusseldorf. Deze vlucht werd ook uitgevoerd met een Fokker 100 (D-AFKE) van Contact Air (vlucht LH2579). Ons vliegtuig stond nu aan een aviobrug geparkeerd. Ook voor de terugvlucht had ik al via internet ingecheckt, we zaten nu op rij 7 stoel A en C. De service op de terugvlucht was weer precies hetzelfde, alleen werd er nu een zakje zoutjes uitgedeeld. Rond 21:40 uur kwamen wij weer aan in Düsseldorf.

Ik geef deze retourvlucht een 9.

M. Niemeijer

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels.

Copyright Reismedia BV 2019