HollandExel: Punta Cana - Amsterdam, 23 december 2004

23 december 2004
Op 23 december vlogen we met vlucht HXL 352 van Punta Cana via Montego Bay terug naar Amsterdam. De geplande vertrektijd was 13.45 uur. We werden ruim op tijd opgehaald in hotel (10.45).

Aangekomen op de luchthaven van Punta Cana (PUJ) komt vlucht HXL 352 aan om 13.40. De omroeper omroeper meldt dat de ETD (verwachte vertrektijd) met twintig minuten uitgesteld is.

De ATD (de uiteindelijke vertrektijd) was pas ongeveer twee uur later, zonder enige informatie! De crew meldt dat de vertraging al in AMS is ontstaan en dat door de trage afhandeling op PUJ te laat werd vertrokken.

De cabincrew was redelijk gestresst. Andere minpunten: de airco stond wel erg te ‘orkanen’ en de film werd ‘tig’ keer opnieuw gestart.

De uiteindelijke ATA (aankomsttijd) in AMS was twee uur later dan gepland. Vervolgens vijftig minuten wachten bij bagageband omdat de vracht niet ge-offload kon worden want de luiken gingen niet open!

Cijfer voor deze vlucht: 5

A. van den Worm

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020