Jetair: Luik - Palma de Mallorca, 27 juli 2005

27 juli 2005
Op 27 juli vertrokken we met Jetair vanaf Luik (Liege) naar Palma de Mallorca. Onze vlucht zou om 05:50 vertrekken en dus moesten we om 02:15 vanuit Kaatsheuvel aanrijden. Om 04:00 op het vliegveld van Luik. Prachtige nieuwe terminal en erg overzichtelijk. Van Sunjets hadden we een paar voordelen:
- Als er 1 kind jonger dan 16 jaar is, mag je gratis op Luik parkeren
- Je krijgt een bonnetje voor wat te drinken + een kleinigheidje.

Eerst inchecken. Het ging vlot, met 3 balie's voor onze vlucht. ia gate 4 zouden we om 05:20 instappen. Toen we bij de gate aankwamen een beetje verbaasd: we vlogen met een toestel (B 737-400) van Futura! Nouja, om 05:35 instappen. Precies op tijd vertrokken. Mooi om de zonsopgang te zien.

De maaltijd was erg goed. Koffie, thee, of jus d'orange met een chocolade cakeje, een vers croissantje en een broodje. Ook beleg: Kaas, ham of kipfilet. Heerlijk.

Om 07:20 zetten we de daling naar Palma in. Geen turbulentie, wel een harde landing. 10 minuten te vroeg geland. na 5 minuten taxieën stapten we uit, de bus in naar de aankomsthal. Het was ochtendspits, dus het duurde 25 minuten voor we de koffers hadden. Druk vliegveld, Palma. Om de minuut landt er een vliegtuig.

Deze vlucht krijgt een 8.5

E. Nuijten

P.S. Voor spotters: Zeker op Palma gaan kijken! vraag bij de infobalie op het vliegveld naar de spottersplek. De vliegtuigen kun je bijna aanraken!

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020