KLM: Amsterdam - Abu Dhabi, 12 mei 2011

16 juni 2011

Met KLM naar Midden-Oosten: via Internet ingecheckt, Bagage ingecheckt: alles lekker soepel verlopen. Business Class: eerste keer in deze stoelen van de Airbus A330-200. Even wat uitzoekwerk, maar wijst zichzelf snel en gemakkelijk. Vlucht op tijd vertrokken: erg comfortabel naar kruishoogte en mooi over route naar Abu Dhabi.

Verzorging is ronduit Grote Klasse: erg voorkomende crew, met duidelijke aandacht voor elke passagier. De vernieuwde keuken, van Jonnie Boer, is mijzelf een beetje te veel van het goede: signature dishes vallen tegen. Is een kwestie van smaak, overigens, want aan de kwaliteit ligt het absoluut niet. Die is dik in orde.

Vlucht verloop relatief snel, mede door het puike in flight-entertainment programma en de 6 uur en5 minuten zijn eigenlijk rap voorbij, waardoor we rustig aanvliegen op Abu Dhabi en 5 minuten voor tijd aan de gate staan.

Voor herhaling vatbaar.

J.

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020