KLM: Amsterdam - Bangkok, 16 juni 2004

16 juni 2004
De vlucht KL0877 op donderdag 16 juni verliep goed en dankzij internet check-in kon ik nog 45 minuten voor vertrek mijn koffers 'droppen'. Ik kon nog snel even wat boekjes en snoep halen en liep naar gate F7.

Schemavertrektijd was 20.00 uur. Ik stapte aan boord van de Boeing 747-400 Combi (PH-BFF) van KLM asia. We moesten even wachten op een passagier die ineens vliegangst kreeg en echt niet mee durfde. Daar was het grondpersoneel niet zo blij mee want de baggage van haar moest er weer worden uitgehaald. Afijn om 20.13 uur reden we achteruit om de take-off te maken op de Aalsmeerbaan.

Vliegtijd gepland 10.03 een heerlijke vlucht met veel beenruimte (stoel 21A). Service was uitstekend. Wat me opviel is dat het maar ongeveer 3 uurtjes donker was op deze vlucht. Flight-tracking via Berlijn, Warshau, Kiev in een mooie bocht richting Delhi en Calcutta. Boven Calcutta hadden we een beetje turbulentie. We vlogen door richting Rangoon en via Ayutthaya naar Bangkok. Daar maakten we nog een paar bochten en landden netjes
en op schema in Bangkok. Aankomst 11.39 uur Thaise tijd. Perfect.

De passagiers met bestemming Taipei kregen in het vliegtuig samen met de uitstapkaart een Transitkaart en een witte KLM sticker.

De service van de KLM was goed, alleen iets meer jongere dames als cabin crew.

Mijn cijfer is een 8,5

R.J. Korsten

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020