KLM: Amsterdam - Istanbul, 27 december 2010

4 mei 2011

We checkten ruim op voorhand in zodat we nog iets konden eten voor onze avondvlucht naar Istanbul. Eens iets gegeten konden we al de veiligheidscontrole aan de gate passeren na een rij van 10 minuten en mochten we wachten in de lounge. Daar wachtten we op onze 737-800 die met een vertraging van 20 minuten uit Copenhagen kwam.

Na de vlotte en vriendelijke inscheping en begroeting gingen we onze plaatsen op rij 8 innemen. Het waren eigenlijk Europe select stoelen die als ze niet ingenomen zijn verkocht worden als economy stoelen. We kregen dus gratis extra beenruimte op een economy ticket.

We stegen uiteindelijk op met een vertraging van 40 minuten vanaf de Polderbaan. Eens onze kruishoogte van 40.000 voet bereikt hadden kregen we een keuze van broodjes geserveerd vergezeld met een drankje. De broodjes waren smaakvol, in tegenstelling tot de broodjes bij andere maatschappijen.

Eenmaal aangekomen in Istanbul kregen we de laatste gate aangewezen van de terminal, dit betekende dat we nog een heel eind te wandelen hadden.

Voor deze perfecte vlucht met uitzondering van een vertraging geef ik KLM een verdiende 9 !

Vluchtgevens
Maatschappij: KLM
Vliegtuig: Boeing 737-800
Datum: Maandag 27 december 2010
Vluchtnummer: KL1617
Vertrek: Amsterdam
Aankomst: Istanbul Ataturk
Zitplaats: 8A
Prijs: 100 euro enkel
Klasse: Economy

Max

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020