Martinair: Amsterdam - Fuerteventura, 20 augustus 2006

20 augustus 2006
Zondag 20 Augustus 2006 was het zover! Om 15.50 zou MP0405 met als bestemming Fuerteventura en Arrecife voor ons klaarstaan, om ons naar Fuerteventura te brengen voor een heerlijke vakantie. We gingen inchecken, en ze zeiden dat we naar Gate D64 moesten, natuurlijk doen we dat!

Eenmaal aangekomen bij gate D64 kon ik (een groot vliegtuigliefhebber) natuurlijk m'n lol niet op. We vlogen met een Airbus A320-232 (PH-MPF). De gehele vlucht vond ik goed, alleen kleine dingetjes die mij niet echt aanstonden.

Bijvoorbeeld het eten & drinken. Martinair hanteert een ''All-Inclusive'' formule. Op de heenvlucht hebben wij slechts één keer drinken gehad op een vlucht van 5 en half uur (met tussenstop op Arrecife. Dat is niet echt tof. Toen wij het eten kregen, zag het er smakelijk uit, alleen de smaak viel hier en daar wat tegen, maargoed van vliegtuig-eten moet je je niet veel van voorstellen. Het personeel op de heenweg was aardig. Over de zitplaatsen ben ik niet echt te spreken, maar het schijnt standaard in de A320 van Martinair dat de beenruimte niet echt voor lange mensen (zoals ik) bestemd is.

De terugvlucht was ik wel tevreden over, goed eten, meerdere malen drinken + nootjes, aardig personeel, nooduitgang plaatsen. Helemaal top! We vlogen dit keer met PH-MPE van Martinair.

R. Kuhl

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020