Martinair: Amsterdam - Toronto, 18 april 2005

18 april 2005
Al jaren vliegen we, zo'n twee keer per jaar, op en neer naar Toronto, Canada. Eerst veelal met de KLM maar de laatste 2 jaren met Martinair. Vorige week zijn we weer even op en neer geweest. De eerdere keren met Martinair waren prima bevallen. Zo ook deze keer, vertrek maandag 18 april. Gevlogen werd met een Boeing 767 (MP811). Economy class ticket.

Boarding was vlot en ongecompliceerd zowel op Schiphol als in Toronto. Vertrek beide keren op tijd, aankomst beide keren te vroeg! Beide keren dezelfde crew (was een week in Toronto gebleven), die alles bij elkaar zo'n 15 uur ( heen- en terugreis) fris, voorkomend en vriendelijk ons verblijf aan boord veraangenaamde.

Het eten was zonder meer heel behoorlijk. Regelmatig werd rondgegaan met frisdranken en water. Toiletten en cabine waren schoon. Alles bij elkaar weer een prettige vlucht waar eigenlijk niets op aan te merken viel, dus een 10!

Volgende keer zeker weer met Martinair!

H. Reijs

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020