Ryanair: Bremen - Tallinn, 24 augustus 2013

2 september 2013

Op zaterdag 24 augustus jl. om 11.35 uur vloog ik met een Boeing 737-800 van Ryanair (vluchtnummer FR4974) vanaf Bremen naar Tallinn. Normaal vlieg ik altijd met Estonian Air vanaf Amsterdam naar Tallinn, maar dit keer deed mij het prijsverschil van het ticket mij besluiten om vanaf Bremen te vliegen. Bij het boeken van het ticket had ik alvast maar een gereserveerde stoel (nummer 16C) uitgekozen. Links aan het gangpad, bij de nooduitgang en met extra beenruimte.

Aangezien dit voor mij de eerste keer was dat ik met Ryanair vanaf Bremen vloog, was ik ’s morgens om 7.30 uur van huis gegaan. Twee uurtjes later had ik mijn auto geparkeerd in 1 van de 2 parkeergarages die er zijn op de luchthaven van Bremen. Ryanair heeft op Bremen haar eigen terminal. Deze terminal was niet veel bijzonders moest ik zeggen. Tijdens het inchecken bleek dat veel mensen toch niet de informatie lezen die Ryanair verstrekt. Een aantal van hun moesten toch nog hun tweede tas in de koffer zien te krijgen.

Het boarden ging allemaal vrij snel, het vliegtuig vertrok op tijd en we waren twintig minuten eerder geland dan was gepland, om 14.15 uur lokale tijd. De vlucht krijgt van mij een 9 omdat alles voorspoedig verliep, ook de afhandeling op de luchthaven van Bremen krijgt van mij een dikke voldoende.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020