Transavia: Amsterdam - Corfu, 1 juni 2013

17 juni 2013

Bij aankomst stond er bij de gate een Braziliaans GOL Airlines toestel met de uitstraling van Transavia.com. Het boarden om 3.45 verliep soepel en snel. Dit was door de ground staff correct afgehandeld. Om 4.20 uur verkozen wij dan ook het luchtruim.

Omdat Transavia een oud GOL toestel voor dit zomerseizoen heeft geleasd, vlogen wij met een oud toestel, minimale beenruimte en geen entertainment. Gelukkig duurt de vlucht maar 2.30 minuten dus het was geen enkel probleem. Transavia kiest er helaas voor om deze kist ook in te zetten naar haar bestemming in Egypte, dit is dan echt andere koek.

Service aan boord was uitstekend, een professionele houding van de dames, geen extreme glimlach maar gewoon kordaat en correct. Dit geeft mij altijd veel vertrouwen. De gezagvoerder heeft zijn technisch zegje gedaan en voordat wij het wisten, werd de landing op Corfu ingezet.

Transavia geeft haar reizigers een prima product (twijfel wel over de eerlijke prijzen). Een flesje water voor 2,50 Euro, ik weet het niet. Je weet in de huidige vliegmarkt dat er geen NL maatschappij meer is, behalve onze nationale trots KLM waar je kosteloos service van kunt verwachten. Dit moet dan nu ook geen issue meer zijn.

Vlucht: 9
Service: 8
Vliegtuig: B737 800 oud toestel GOL: 5

R. Azzaro

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020