Transavia.com: Amsterdam – Bodrum, 15 juli 2005

15 juli 2005
Heerlijk, om 12 uur ’s nachts ging de wekker. We gaan naar Bodrum. De taxi in, en na een uurtje rijden lopen we de terminal op Schiphol in om in te checken. We moesten drie uur van tevoren op de luchthaven aanwezig zijn, en aangezien het nog even duurde voor alle winkels open gingen, zijn we bij het raam gaan zitten om naar de vliegtuigen op het platform te kijken.

Na een tijdje mochten we naar de gate om aan boord te gaan van vlucht HV951 naar Bodrum. Wat me opviel was dat er erg veel jongeren in het vliegtuig zaten, maar dat mocht de pret niet drukken. De beenruimte was niet echt groot, maar wat wil je ook, met low cost tickets?

Tijdens de vlucht werd er tegen een redelijke prijs eten aangeboden, waarvan wij dan ook gebruik maakten. De bemanning was uitermate vriendelijk.

Na een nette landing mochten we het vliegtuig uit. Onderweg werden we goed op de hoogte gehouden door de crew, zowel op de heen- als terugweg. Zo werd ondermeer informatie gegeven over het banenstelsel op Schiphol.

Ik vind transavia.com een topmaatschappij. Beide vluchten waren uitstekend. Het enige nadeel vond ik de beenruimte.

Mijn eindcijfer: 9

MichielReageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020