Eerste JetBlue-vlucht vanuit Boston geland op Londen Gatwick

A321LR JetBlue
5 augustus 2022 - 16:45 | Door: 
Fabian Bais
| Foto: Airbus (archieffoto)

LONDEN - JetBlue heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de eerste lijnvlucht van Boston Logan Airport naar Londen Gatwick uitgevoerd. Dit is tevens de eerste longhaul-route van de maatschappij vanuit thuisbasis Boston. Tot nu toe vloog JetBlue alleen vanuit New York naar Londen (zowel Heathrow als Gatwick).

JetBlue zet op alle longhaul-vluchten de Airbus A321LR in. Met een vliegbereik van 7400 kilometer biedt het toestel plaats aan 138 passagiers.

Van de 138 passagiers kunnen er 24 mee in de luxe Mint Business Class, met stoelen die volledig plat kunnen en directe toegang tot het gangpad bieden. Schuifdeurtjes zorgen voor meer privacy. In de Economy Class hebben de stoelen een pitch van 32 inch. Er zijn ook stoelen met nog 5 inch extra. Net als in Mint heeft elke passagier de beschikking over een modern entertainmentscherm.

Tekst gaat door onder de afbeeldingen.

Naast de nieuwe vluchten vanuit Boston naar Londen Gatwick, zal JetBlue in september ook starten met haar aangekondigde lijndienst van Boston naar Heathrow.

Extra advertentie tonen: 
1
extra add 1ste alinea: 
1


Wacht niet langer

...Wij vinden het essentieel om u van betrouwbare berichtgeving over de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie te voorzien. Onze redactie zet zich 24/7 in om er voor te zorgen dat u snel betrouwbare informatie en actuele nieuwsontwikkelingen krijgt voorgeschoteld en dat al 21 jaar lang. Help ons met een bescheiden bijdrage. Word nu member (voor €5 per maand), krijg maandelijks Luchtvaartnieuws Magazine en toegang tot nóg meer nieuws en achtergronden op onze websites over de sector die zo belangrijk voor u is.

Luchtvaartnieuws.nl / Zakenreisnieuws.nl en Luchtvaartnieuws Magazine leest u al vanaf €5 per maand.

Klik hier om member te worden. Of steun ons eenmalig als begunstiger

 

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2022 - Cookieinstellingen