Continental Airlines start lijndienst Newark-Bristol

8 september 2004 - 2:00
NEW YORK - Continental Airlines maakt bekend vanaf 19 mei 2005 dagelijks van Newark Liberty International Airport bij New York naar Bristol te gaan vliegen. Dit wordt de eerste rechtstreekse intercontinentale luchtverbinding voor deze stad in Zuidwest-Engeland. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 757-200, met een capaciteit van 172 stoelen.

De toevoeging van Bristol aan het routenetwerk past in de strategie van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij om Newark te verbinden met 'kleinere' Europese steden. Zo vliegt Continental ook rechtstreeks naar steden als Oslo, Birmingham, Glasgow en Edinburgh.




Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen