Etihad en Jet Airways tekenen nieuw code-share verdrag

11 juni 2008 - 2:00
ABU DHABI - Luchtvaartmaatschappijen Etihad en Jet Airways uit respectievelijk de Verenigde Arabische Emiraten en India gaan samenwerken. Vanaf 1 juli starten beide carriers met code-sharing op alle vluchten tussen de Indiase hubs Delhi en Mumbai en Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Etihad en Jet Airways verbinden ook hun frequent-flyerprogramma’s met elkaar.

Dankzij de code-sharing krijgen beide luchtvaartmaatschappijen een grotere toegang tot elkaars snel groeiende internationale netwerk. De overeenkomst zorgt er ook voor dat Jet Airways zijn airline-code kan vermelden op de dagelijkse vluchten van Etihad tussen Abu Dhabi en de Indiase steden Kochi en Thiruvananthapuram.


Onbeperkte toegang

... tot Luchtvaartnieuws en Zakenreisnieuws, plus iedere maand GRATIS het populaire en exclusieve Luchtvaartnieuws Magazine met achtergronden bij het nieuws. Makkelijk toegankelijk tot het nieuws op iedere denkbare contentdrager en in print (in Nederland tegen toeslag).

 

Klik hier om te profiteren van een fikse korting tot 35 procent. Wel of geen abonnee en u waardeert onze journalistiek? Steun ons dan (eenmalig) als begunstiger!

 

Copyright Reismedia BV 2024 - Cookieinstellingen