China Airlines: Amsterdam - Bangkok, 8 februari 2007

8 februari 2007
Op 8 februari vertrokken richting Bangkok voor een reis van twee weken naar Krabi. Onze vlucht (CI066) met een Boeing 747 zou vertrekken rond 14.25 uur. Helaas was er door heel veel sneeuwval een vertraging ontstaan van drie uur. Wij zaten al in het toestel en zijn dus maar gaan lezen. Er is nu eenmaal geen entertainment voor de vlucht. Als je hier bekend mee bent dan neem je hier genoegen mee!

Eenmaal 17.30 uur en het toestel mocht na de-icen het luchtruim in. Helaas kiest China Airlines voor een vlucht van bijna dertien uur voor oude kisten. Je kunt bijna zeggen dat het gewoon niet meer voor deze tijd is om te reizen met een groot flatscreen en geen Personal Systems of kleine beeldschermen in het gangpad. Je moet je maar vermaken met een boek of slapen. Jammer maar ook hier neem je genoegen mee, men is nu eenmaal al een aantal jaar bezig met een vlootvernieuwing.

De bemanning is echt keurig te noemen en de service is ook erg goed. Wij zaten op stoelnummers 63 A, B, en C en hadden dus alle ruimte. Ondanks dat de stoelen oud zijn, zitten deze echt wel heerlijk en qua beenruimte is dit ook zeker genoeg (ikzelf ben 1.88 meter).

Kortom: een verzorgde rustige vlucht. Alleen in de nacht veel turbulentie, goede service, goede stoelen.

Cijfer kist/entertainment: 5
Cijfer service: 8

R. Koeriroeme

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020