Emirates: Colombo - Malé, 10 augustus 2013

15 augustus 2013

Na twee weken Sri Lanka vertrokken we voor een kort verblijf naar de Malediven. Op het vliegveld in Colombo werd ik erg vriendelijk behandeld. Tijdens het instappen maakten we al snel kennis met een Nederlandse stewardess. Ik maakte deel uit van een reisgezelschap van twintig Nederlanders dus zij kon ook weer even in het Nederlands kletsen. Toen iedereen op zijn plaats zat kregen we allemaal een hot towel. Om 22.00 vertrok de Boeing 777-300 keurig op tijd naar Malé, de hoofdstad van de Malediven.

Na de take-off kwam al snel de maaltijd. Deze bestond uit een bakje fruit, een pastasalade, een sandwich en een bekertje water. Het eten was lekker. Volgens de menukaart zou er na het eten nog een koffie- en theeronde zijn. Wegens tijdgebrek kon dit niet meer. De stewardessen boden hiervoor hun excuses aan, maar ik vond het niet erg. Vlak voor de landing vlogen we laag over de zee. Dat was een spectaculair gezicht. Om 23.00 landden we. Het vliegveld had geen taxibaan dus maakten we aan het einde van de baan een soort pirouette. Vervolgens reden we over de startbaan naar de gate. Het vliegveld was redelijk klein en zodoende verlieten we de ‘’triple seven’’ gewoon met de trap.

Ik geef deze vlucht een 9!
Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020