Thai Airways: Chiang Mai - Mae Hong Son, 31 oktober 2004

31 oktober 2004
Op zondag 31 oktober 2004 vloog ik met Thai Airways International van Chiang Mai in Thailand naar Mae Hong Son, tegen de grens met Birma. De check-in voor vlucht TG 194 verliep soepel. Echter de informatieverstrekking betreffende de werkelijke vertrektijd was misleidend en het personeel was er niet op gebrand het alsnog op een vriendelijke manier duidelijk te maken.

Met behulp van een trap ging ik aanboord van de ATR-72 met registratie HS-TRB. Het personeel aan boord was uiterst vriendelijk. Alhoewel de vlucht slechts 25 minuten duurde, kregen we wat drinken, een snack en een Engelstalige krant. Opvallend was de hoeveelheid beenruimte, significant meer dan gemiddeld.

De approach was spectaculair, Mae Hong Son ligt in een vallei tussen hoge bergen en het vliegtuig draait op het laatste moment nog voor de baan. Goede service en een zeer lage prijs maakten dit een topvlucht. Maar door de onvriendelijke behandeling op Chiang Mai Airport (door Thai Airways personeel!) kom ik niet verder dan een 8.

R. Visser

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020