ArkeFly: Amsterdam - Corfu, 17 september 2012

25 oktober 2012

Op 17 september vertrok ik samen met mijn vrouw en baby (negen maanden ) voor een vakantie van een week naar Corfu met ArkeFly, vluchtnummer OR205. Drie weken voor vertrek hebben wij online een extra stoel gereserveerd. Op de dag van vertrek bleek inderdaad de extra stoel gereserveerd te zijn zodat onze baby nog even heeft kunnen slapen op deze stoel.

Het vertrek was gepland om 05:05 uur, ruim op tijd gingen we de lucht al in met een op het oog nieuwe Boeing 737! We vlogen Comfort Class. De reis is super verlopen en nog voor de geplande aankomsttijd zijn we geland.

Ook de terugreis is prima verlopen (vluchtnummer OR206 ). Wederom een nieuwe Boeing 737, en ook het cabinepersoneel was erg vriendelijk! Na een prima vlucht zijn we ruim op tijd aangekomen op Schiphol. Enige minpuntje was dat we niet gelijk aan de pier konden komen. We hebben tien minuten moeten wachten voordat dit kon.

Al met al een prima ervaring met ArkeFly gehad.

Cijfer: een 9!

A. Aalbers

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020