Atlasjet: Antalya - Amsterdam, 26 april 2013

17 februari 2014

Op 26 april vlogen we terug na een geslaagde vakantie in Alanya. We kwamen aan op de luchthaven om ongerveer 8 uur Turkse tijd. Eenmaal achter de controle kwamen we bij de gate. Er stond geen vliegtuig dus het leek erop dat we met bussen werden vervoerd. En dat was ook zo. Na een leuk tourtje op de luchthaven opweg naar het vliegtuig stopten we opeens bij een andere luchtvaart-maatschappij: Atlasjet. Een veel betere dan Onur Air kan ik je vertellen. Atlasjet vliegt niet vast op Schiphol. Het waren vriendelijke stewardessen en ze hebben altijd een glimlach.

Na het opstijgen kregen we hetzelfde eten als dat we op de heenweg kregen van Onur Air. Ik koos een chocolade muffin. Super lekker en er was goed eten! De vlucht duurde 4 uur zonder vertraging. Het ging al heel snel en we zagen de Nederlandse landschappen. We landden op de Aalsmeerbaan. Achter ons zagen we nog een MD11 die na ons landde. Uiteindelijk konden we uitstappen en konden we onze koffers halen.

Atlasjet: 9
Antalya Airport: 7

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021