BMI: Amsterdam - Londen Heathrow, 20 november 2007

20 november 2007
Op 20 november 2007 vertrokken we naar Schiphol voor een minivakantie, twee dagen genieten van Londen. We hadden zeven weken eerder de vlucht al geboekt via internet en de dag voor vertrek had ik ook via internet de check-in geregeld en de instapkaarten al geprint.

Een makkelijk en snel systeem en omdat we alleen handbagage bij ons hadden konden we direct doorlopen naar de douane en daarna genieten van de vele winkels en restaurantjes op onze nationale Luchthaven.

Tegen de tijd van boarden rustig naar gate D22 gegaan voor onze vlucht de BD102 naar Londen Heathrow. Tijdens de security checks bij de gate wat snel verliep kwam ons vliegtuig al aan de gate, een Airbus A319 van British Midland (bmi).

Het boarden verliep vriendelijk en snel en voor we het wisten zaten we op onze plaatsen, 3A en 3B voor in het vliegtuig. We hadden economy tickets maar ik vond de stoelen prima zitten met genoeg beenruimte, we zaten echt comfortabel.

Het personeel van bmi was tijdens de hele vlucht ook zeer vriendelijk en behulpzaam en we konden onderweg tegen betaling een hapje en een drankje kopen. De kwaliteit van de sandwiches waren prima.

Op de korte vlucht naar Heathrow was geen inflight entertainment maar mede door mijn raamplaats genoot ik van het uitzicht en voor we het wisten zaten we al in de landing voor Heathrow. Dit alles binnen 50 minuten na vertrek van Schiphol. Een korte maar zeer rustige en comfortabele vlucht.

Al met al een fijne ervaring het vliegen met bmi en ik waardeer deze vlucht met een 9.

R. Kolle

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020