British Airways: Rotterdam - Londen, 2 mei 2014

5 mei 2014

Op 02/05/2014 vloog ik om 09:55 met vlucht  BA4452 van Rotterdam naar Londen City airport. Het toestel, een Saab 2000 met registratie GCERZ, is eigendom van Eastern Airways maar heeft het kleurenschema van British Airways en was de nacht overgebleven op Rotterdam. De securitycheck en het boarden verliepen heel snel en soepel.

We vertrokken met ongeveer 5 minuten vertraging. Dit werd gedurende de vlucht helemaal goed gemaakt en om 09:50 zette de piloten het toestel na een mooie final approach met een zachte landing aan de grond op Londen City airport.

De vlucht verliep goed en het toestel was met slechts 24 passagiers matig gevuld. De enige stewardess aan boord moest flink doorwerken om iedereen te voorzien van het flesje water en het kopje koffie of thee met koek en alles met een glimlach. De captain informeerde ons 2x over de voortgang van de vlucht.

Een prima vlucht! Voor mij de eerste keer dat ik met een Saab 2000 heb gevlogen en het zal zeker niet de laatste keer zijn want ik vond het een prachtige vliegervaring! Ik geef deze vlucht een 9.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021