Inter Airlines: Amsterdam - Antalya, 25 april 2005

25 april 2005
De vlucht (INX302) zou om 23:00 uur vertrekken, maar door enige vertraging werd dit 23:30. Helaas niets aan te doen en ja, wat maakt het uit, we zijn toch op vakantie. Het instappen begon redelijk op tijd en ik zag op rij 12 net voor de vleugel dus ik had een heel mooi uitzicht over verlicht Nederland.

Na de veiligheidsinstructievideo (die trouwens in het Nederlands is, netjes gedaan) stegen we heel relaxt op. Ik heb niemand gehoord over druk op de oren.

Na ongeveer een half uurtje te hebben gevlogen kregen we te eten. Een lekker broodje, vers beleg, vers gesneden fruit, een cakeje, roomboter, jam etc. Nadat iedereen voorzien was van eten werd er een instructievideo van KRAS getoond over Turkije. Heel erg handig voor de mensen die voor de eerste keer gaan.

Toen de film was afgelopen sliep meer dan de helft van het vliegtuig. En de meeste mensen moesten zelfs wakker worden gemaakt tijdens de landingsprocedure omdat het allemaal zo soepel ging.

Een heerlijke rustige landing, en toen we in de aankomsthal aankwamen bleek dat we 25 minuten sneller waren dan gepland, de vlucht had dus nog maar een vertraging van 5 minuten!

Hele nette en vooral professionele Turkse maatschappij, Inter Airlines. Als ik een cijfer zou moeten geven zou dat op een 8,5 komen! Ga zo door Inter Airlines.

R. Faas

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020