KLM: Amsterdam - Johannesburg, 30 juli 2013

12 september 2013

Op 30 juli vloog ik met KLM naar Johannesburg (kl591). Na het Rijksmuseum te hebben bekeken en wat gedronken te hebben, liep ik richting de gate. Nadat de drie piloten aan boord waren gegaan begon het boarden. Ik had stoel 33A. een mooie raamplaats achter de vleugel van de 777-200. Een kwartiertje voor schema vertrokken we. Al snel kwam het eten, wat voor vliegtuig eten best goed was.

Daarna van het uitzicht genoten over de Alpen, Etna en Sahara. Halverwege de vlucht raakte ik aan de praat met een stewardess die net een pauze had. Uiteindelijk een half uur met haar gepraat totdat ze weer aan het werk moest. Een tijdje later kwam ze naar me toe met een wel heel bijzonder voorstel! (Helaas kan ik dat niet op internet vertellen). Tijdens het laatste deel van de vlucht nog een film gekeken op m'n schermpje en kwam er nog een lichte maaltijd langs. Een half uurtje voor schema maakten we een mooie landing op het vliegveld van Johannesburg (OR Tambo) Na uitgezwaaid te zijn door de gezagvoerder en een paar crewleden ging ik naar het hotel.

Dit was één van de bijzonderste vluchten die ik tot nu toe gemaakt heb en daarom geef ik de vlucht een dikke 10! Het eten was goed en de stoel zat ook prima. Omdat het een dagvlucht is heb je heel mooi uitzicht en kom je fris in Johannesburg aan. Maar het beste was toch wel de ontzettend aardige crew en in het speciaal de stewardess die deze vlucht zo bijzonder maakte. Zo'n vlucht maak je niet snel nog een keer.

Naam inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Er gelden spelregels.

Copyright Reismedia BV 2019