KLM: Amsterdam - Kuala Lumpur, 31 maart 2017

17 mei 2017

Op 31 maart 2017 heb ik samen met mijn vriendin gebruik gemaakt van de middagvlucht KL811 naar Kuala Lumpur. Van te voren Economy Comfort stoelen gereserveerd op 10A en 10B. Voor een long haul flight is het zeker aan te raden deze stoelen te reserveren. Voordeel van 10A en 10B is dat je meer beenruimte hebt, geen stoel voor je en je kunt lopen wanneer je wilt zonder je buurman of buurvrouw te storen.

We vertrokken mooi op tijd met een B777-200, registratie PH-BQM. De service is altijd perfect aan boord. Na vertrek een drankje met een zakje nootjes, gevolgd door een warme doek en een warme maaltijd.

Gedurende de vlucht werd er een sandwichbox uitgedeeld met stroopkoek. Voor de landing werd er nog een warm ontbijt geserveerd. Tijdens de vlucht kun je altijd drinken, snacks of broodjes halen in de galley. Uit eigen ervaring kan in mededelen dat de maaltijden aan boord van KLM goed worden bereid en van goede kwaliteit zijn. Inflight Entertainment Screen is nadrukkelijk verbeterd in de nieuwe cabine uitvoering.

E. Boelaart

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2021