KLM: Amsterdam - Londen, 18 april 2012

24 april 2012

Op woensdag 18 april heb ik een vlucht gemaakt met KLM (KL 1007). Ik moest voor mijn werk in Londen wat zaken afhandelen, en via ik kreeg KLM-tickets via mijn werk, dus ik ging lekker genieten van de extra service.

De vlucht vertrok om 08:30 uur, dus ik was tijdens zonsopgang al op Schiphol. Gehele instapprocedure liep relatief vlot, snel de bagage afgegeven bij de balie. Inchecken leverde wel problemen op, want mijn telefoon werkte niet naar behoren. Eenmaal ingecheckt via de balie was ik zo aan boord van het vliegtuig.

Iets na 08:30 uur stegen we op. Wat erg vervelend is, is dat we ongeveer vijftien minuten rondjes boven Londen moesten vliegen voordat we konden landen.

De service aan boord was prima, ik kreeg een lekkere sandwich en het personeel was erg vriendelijk en persoonlijk. Ze hadden de tijd voor een praatje, en dit soort service is toch wel de reden waarom ik liever niet low-cost vlieg. Dan betaal ik wel een paar tientjes meer.

De vlucht werd uitgevoerd met een nieuwe Boeing 737, die zeer comfortabel was. Hij oogde zeer nieuw, en voelde fris aan. De stoelen zaten lekker, en waren niet half doorgezakt (iets wat bij de oude Fokkers nog wel eens het geval is).

De vlucht was prima uitgevoerd, en krijgt voor mij een dik verdiende 9!

Inzender bij de redactie bekend

Reageren op artikelen? Graag! Er gelden spelregels. We moedigen toevoeging van uw reactie op onze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik.

Copyright Reismedia BV 2020